Så här ser genomsnittsbloggaren ut…

Kikade in på Mickey J. Barczyk ´s blogg (Klickbar länk) och vad fann jag där? Jo, att det gjorts en analys om hur genomsnittsbloggaren ser ut. När jag läste texten och såg den sammansatta bilden på oss bloggexempel höll jag på att skratta ihjäl mig. Se efter själva, läs texten och titta på den sammansatta bilden (jag kände knappt igen mitt eget leende) och få dig ett gott skratt!

Även om jag antagligen borde hålla tyst om det, så kan jag ändå inte låta bli att känna igen mig i några av punkterna av oss genomsnittsbloggare…! 😉

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.