Smittsamma baciller klarar jag mig utan…

100_03951.JPG

Mabou (6) och Isatou (14 ½) Klickbar bild.

I går kväll började Isatou att känna sig lite krasslig med ont i halsen. I morse när jag gick till jobbet och Mabou till dagis var Isa ännu krassligare och har varit hemma från skolan idag.

Idag när jag hämtade Mabou på dagis efter jobbet så hade han lite ont i halsen och såg inte helt pigg ut. Nu har ju Mabou ändå väldigt mycket energi även när han är sjuk, som jag nämnt många gånger tidigare, så det gäller att vara lite uppmärksam så man inte skickar en febrig liten kille till dagis. Men idag när jag hämtat honom såg jag nästan genast att allt inte stod rätt till. Han var loj och gnällig och allmänt sur. Det kan ju i och för sig de flesta killar vara när de är hungriga och lite trötta, men Mabou är för det mesta glad och hans hängighet höll i sig.

När vi kom hem förklarade Isa att hon blivit ännu sämre under dagen och hon blir nog hemma i morgon också om hennes halsont inte gör en helomvändning.

Mabou blir definitivt hemma i morgon. Han ska få vila och ta det lugnt och jag hoppas han kan låta bli att klättra på väggarna innan lunch i alla fall.

Själv ska jag gå och duscha av mig alla smittsamma baciller och smörja in mig med den sköna nattkrämen och hoppas att inga baciller fastna på mig!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Smittsamma baciller klarar jag mig utan…

  1. Ja det är helt sanslöst vad mycket baciller det finns just nu. Man hoppas våren kommer snart och tar död på alla baciller. Hoppas ni kryar på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.