Gammal prog…

Hittade massa gamla favoritvisor på youtube och förflyttades genast 25 år bakåt i tiden. Hmmm… 25 år… det säger ju att man börjar bli lite äldre, liksom. Om man har starka minnen av musik 25 år bakåt i tiden, då är man knappast längre en ungdom i alla fall. Nåja.

Är det fler än jag som blir nostalgist av att lyssna på dessa? Är det fler än jag som tydligen kunde texterna fortfarande, efter 25 år?

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Gammal prog…

  1. Ikaros sjunger jag om inte dagligen så nästan… ”lås inte in dina plantor i ett drivhus”

    Den säger en hel del om min syn på barn och deras oändliga kompetens. Allt gott!

    Obs! Ny webadress

  2. Jag fanns inte för 25år sen men dessa låtar som Juanita, Kungens man och Victor Jara är ändå nostalgi för mig eftersom jag och min pappa sjöng dessa sånger tillsammans under hela min uppväxt. Det är otroligt mycket värt och dessa låtar har så mycket vettigt att få fram. Riktigt bra låtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.