Mer vild än tam…

januari08-160.jpg

Isatou och Mabou (Klickbar bild)

Visserligen har både Mabou och Isatou fortfarande ont i halsen, men Mabou har ändå EXTREMT mycket energi för att vara så krasslig! Han har nu hjälpt mig att storstäda hemmet och undrar vad vi ska göra nu? ”Nu?” Tänker jag? Nu skulle jag helst vilja lägga mig i soffan och bara softa och då är jag inte ens sjuk. Men städningen tog all energi jag hade!!

Nåja, bara jag får ta igen mig en stund så ska jag ta med honom på något som kräver energi av honom, så han är helt slut ikväll när han ska sova…! Jag fattar bara inte hur en liten kille alltid kan vara så pigg när han är sjuk?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Mer vild än tam…

  1. Snexig: 😉

    annica: Trevlig med bloggbesök! Ja, jag hoppas också på tillfrisknande, så han lugnar ner sig…! 😉 Kram!

    vicke: Ja, jag har underhållit honom och hållit hela familjen igång hela eftermiddagen/kvällen, så nu bör han somna ovaggad! Och jag med! 😀 Kram!

  2. Ha ha, jag förstår att det lilla livet är vild. För du har till och med skrivit vild istället för klickbar bild

    Kan du inte lära honom en lugn lek, en sådan som du kan vila. T.ex att du ligger på soffan och han får låtsasrita på din rygg och så ska du gissa vad har ritar. Den körde jag med ungarna, både skönt och avslappnande

  3. AlterEgo: Haha… ja, jag hade verkligen skrivit klickbar vild, men har ändrat nu! 😀 Ja, jag har lyckats underhålla honom en del nu i alla fall. Men ligga ner är inte min grej, för då somnar jag direkt! Men vi brukar köra det när vi ändå ska sova! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.