Vårlig kroppsrengöring del 2.

Härom dagen skrev jag om min kroppsrengöring tillsammans med barnen. Eftersom sladden till min kamera är borta, som jag också har skrivit om och kommer att skriva mer om så för att göra en lång historia kort, så kom Binta hem igår och jag kunde lägga in mitt minneskort i hennes kamera och föra över bilderna till datorn. Så här kommer fortsättningen på bloggen om vår kroppsliga vårstädning.

dscn2073.jpgFörst lite ansiktsångande och fotbad. (Alla bilder i inlägget är klickbara) dscn2089.jpg Lite rakning av benen. dscn2071.jpg dscn2090.jpgMabou är också på. dscn2087.jpgdscn2080.jpg Jai och Isa körde lightversionen. dscn2110.jpg Gurkorna på… dscn2106.jpg Sist men inte minst de helt underbart sköna krämerna från Lóreál; Skin Genesis.

Sedan härom dagen när jag använde dessa krämer när vi hade vår kroppsrengöring, så har jag använt dessa krämer varje dag och varje natt. Inte för att jag är så intresserad av att se yngre ut, men för att de är så sköna att använda och verkligen känns härliga på huden. Bara under dessa dagar känner jag att min hud blivit mjuk och smidig och faktiskt även fått en annan lyster.

När det gäller ungdomligheten så låter jag det vara osagt. Det är möjligt att det hjälper enl. alla de tester som gjörs, men det är inte det som är min främsta strävan. Faktum är att jag alltid sett väldigt mycket yngre ut än jag är. Det är inget jag strävat efter, eftersom jag anser att varje ålder och varje rynka har sin tjusning och dessutom så tycker jag inte att man blir fulare för att man blir äldre. Så sent som för två år sedan fick jag visa leg. för att köpa cigg (på den tiden jag fortfarande var rökare! 😉 ) tre gånger under en och samma vecka. Den tredje gången var det Binta som var med mig när jag handlade. Jag hade berättat för henne om de två tidigare tillfällena under den gångna veckan och hon hade tvivlat på att det verkligen var sant.

Nu ställde vi oss i kassan och jag lastade upp mjölk och bröd och det andra vi handlat. Binta gick och ställde sig vid slutet av rullbandet och började packa i varorna. Jag bad kvinnan i kassan om mitt cigarettmärke, varpå hon svarade: ”Ja, men då måste jag be om leg först!” Binta började skratta högt och hojtade: ”Mamma, ska DU visa leg? NU tror jag på dig!” Tjejen tittade på mig. Tittade på Binta. Tillbaka på mig igen. Alla som stod bakom oss i kön började asgarva.

Så nej, jag är inte så intresserad av att föryngra mitt utseende, men de där krämerna är de skönaste krämer jag någonsin använt!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Vårlig kroppsrengöring del 2.

  1. men gud så söt han är med gurkurna för ögonen. Hahhahahah

    Gott att ta hand om kroppen! Man känner sig som en hel annan person efteråt.

  2. Birsen: Ja, han såg jätteskojig ut. Det är toppen med lite kroppsomhändertagande! 🙂

    Nett: Jag blir tvungen att hålla med, även om jag är partisk! Dessutom är han rolig också! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.