Badrumsshopping.

dscn2120.jpgdscn2113.jpg

Packåsnorna. (Alla bilder i inlägget är klickbara)

Jag har berättat om att de har hållit på och renoverat våra badrum ett tag. Nu är de båda klara! Både badrummet uppe och badrummet nere. Detta gjorde att jag bara var tvungen att cykla till IKEA i helgen och köpa ännu mer badrumsgrejer. Jag var ju och handlade en del förra veckan, då var det på Mique, men nu tog jag Gamla Bettan och cyklade ända till IKEA med Isa och Mabou för att handla lite till badrummet uppe och massa nya handdukar till båda badrummen.

Till badrummet nere blev det lite döskalle-tema. Båda badrummen har kakel i grått och vitt och på golvet är det gråa klinkers. Så nere blev det döskallar i både tvålkoppar, tandborstmuggar etc. Uppe har jag köpt grejer i krom och glas. 35052_pe125573_s2.jpg35061_pe125582_s2.jpg4196141s.jpgBl.a. med IKEA-serien Lillholmen, som jag tyckte var stilren och fräsch.

Svarta handdukar och badlakan blev det både uppe och nere. Däremot har jag ännu inte funnit några passande badrumsmattor, men funderar på DENNA eller DENNA uppe och DENNA nere, alla tre från Jotex.

Nåja, som vanligt när jag är ute och handlar så ser vi ut som fullpackade åsnor. Jag har tidigare skrivit och berättat på radion om två av våra IKEA-turer (klickbara länkar);

Helt jäkla hysteriskt!!

Det kostar nästan ingenting!

Den här gången var jag dock inte riktigt lika fullpackad som jag brukar vara, dels för att jag inte storhandlade på Gränby och dels för att Isa var med och packade en hel del på sin cykel.

Nåja, hur som helst är det en ren fröjd att gå på toaletten nu och det är nästan så jag vill duscha och bada flera gånger om dagen. Aldrig förr har det varit en sådan fröjd att få skita! 😉

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

15 svar på ”Badrumsshopping.

 1. Ã…åå va kul med kaklade fächa badrum. Våran är på gränsen till att förfalla. Men just nu har vi inte råd med den. Så njuuuuuuuuut säger ja bara.
  Badrumsmattan med döskallen va snygg. Men jag tycker att du ska ha en färgklick som tex röd badrumsmatta där uppe ;-). Kram kram

 2. Birsen: Ja, det är så himla läckert!! Jag njuter verkligen. Ska fundera lite på den röda mattan, men jag brukar försöka ha ganska enhetliga färger i mina rum, för det blir i alla fall så mycket färgklickar med alla leksaker och annat smått och gott som sprids omkring så det blir väldigt plåttrigt. I badrummet uppe har Mabou redan ställt in två krogar med badleksaker! Men jag ska kolla läget, tack för tipset! 🙂 Kram!

 3. Ã…h vad kul, jag älskar att shoppa till badrummet! Vi har oxå döskalle-tema i vårt badrum. 🙂 Och Lillholmen-pumpen har jag till diskmedel i köket. Den är så fin!
  Angående mattan till badrummet så finns det ju runda som bara kostar 29:- på Ikea, såg ni inte dom där? Finns i rött och svart bland annat. Jättefina och superenkla att slänga i tvättmaskinen när det behövs!

 4. Cel’Dara: Ja, hela serien Lillholmen var så fin. Jag köpte inte sopkorgen till, med lock, men har redan ångrat mig och kommit på att jag ska göra det typ nästa vecka om jag orkar cykla tillbaka då. Hur som helst, när vi var på IKEA hade de inte de där runda mattorna varken i grått eller svart, som jag skulle kunna tänka mig. Jag har nämligen ett par såna runda små mattor på andra ställen i hemmet. Har också den lite större runda, men tyvärr kan man inte tvätta den i maskin.

  Kul att du också har döskalletema. De där tandborstglaset och tvålpumpen är jättefina, har köpt dem på mique. Ska försöka hitta lite annat att matcha dem med. Kram!

  Eva: Ja, men det är väl riktigt läge nu, när ni köpt hus?!! Klart du ska iväg på IKEA! 🙂 Kram!

 5. Du får inte glömma att ta bilder på badrummen sen när du har piffat färdigt. Det låter iaf som att det blir jättefint! 🙂
  Jag har oxå tvålpump och tandborstmugg med döskallar från Mique. Och duschdraperi med döskallar från Hemtex. Och lite annat.. 🙂 Ska nog faktiskt lägga upp bilder på badrummet i min blogg nu när jag tänker på det. 🙂 *kram*

 6. Pingback: Tonårsmorsa » Veckans kåseri (13)

 7. Pingback: Tonårsmorsa » Vår bloggvän begravs på måndag

 8. Pingback: Tonårsmorsa » Veckans kåseri (14)

 9. Pingback: Tonårsmorsa » Jag har övergivit Gamla Bettan

 10. Pingback: Tonårsmorsa » Låna inte ut bilen till mig, bara!

 11. Pingback: Mabou storshoppar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] tur var går det att söka upp på nätet och lyssna i efterskott! Denna vecka handlar det om mina vilda shopping-cykelfärder på Gamla Bettan. Även om det är rätt jobbigt att höra sin egen röst, så måste jag säga att jag gillar att […]

 2. […] bil och körkort (jag borde verkligen sätta igång med de där körlektionerna nu, inget ont om Gamla Bettan i all sin glans, men Norrköping mitt i vintern, då får jag nog fundera en gång […]

 3. […] tur var går det att söka upp på nätet och lyssna i efterskott! Denna vecka handlar det om mina vilda shopping-cykelfärder på Gamla Bettan. Även om det är rätt jobbigt att höra sin egen röst, så måste jag säga att jag gillar att […]

 4. […] Hur hon tar mig runt i Uppsala i ur och skur. Till och från jobbet, till och från fritids, till och från olika affärer, till och från mina vänner, till och från i stort sett […]

 5. […] kom på att jag behöver handla på IKEA. Det är lite stora saker som inte ens får plats på min hoj Gamla Bettan. Så då tänkte jag skriva ett inlägg och höra om någon har en stor bil att låna ut. Typ en […]

 6. […] Barnen fick 25 spänn var, eller rättare sagt; Mabou fick 24.50 och han lyckades verkligen storhandla för den summan. En helt överfylld påse med grejer, plus en borg, ett par jättesolglasögon och en hjälm. Det var knappt vi fick hem grejerna på Gamla Bettan, trots att hon är en van “packåsna“. […]