En barnfri helg i antågande…

dscn2172.JPG

Kom just på att en barnfri helg närmar sig…! Nu känns det som det var väldigt nyligt sedan jag hade det senast, men det är bara för att jag förra månaden inte hade haft en barnfri helg på typ fem månader…!

Nåja, nu till helgen är det dags igen. Barnen slipper mig för en helg. De får träffa sin pappa och några av dem sina övriga släktingar. Jag ska pusta ut. Och hämta kraft. Ladda batterierna. Kanske göra en del nytta. Men framför allt, som alltid gäller på mina barnfria helger: jag får ABSOLUT INTE planera något innan!! Inte ett dugg!

Om jag säger så här: det skulle inte förvåna mig om jag kommer spendera en del av tiden den kommande helgen i något av mina nyrenoverade badrum och kanske t.o.m. en ny liten sväng förbi IKEA…! Well, time will tell!

Andra bloggar om: , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”En barnfri helg i antågande…

  1. Jag är oxå barnfri i helgen! =) Ska bli skönt! Trots om jag haft en barnfri helg varje månad hela året.. Har inte planerat något jag heller.. Men jag hoppas att den viss karl ska ha lite tid för mig i helgen! =D Men det lär väl märkas! =)

    Inte så många dagar kvar iaf! Hoppas du får en skön barnfri helg när den kommer och en härlig vecka fram till dess!

  2. Tina: Ja, det är lika skönt varje gång man får ha en stund för sig själv och lika skönt sen närde kommer hem igen! Hoppas du också får en underbar kommande barnfri helg! Kram!

  3. Jag ska få ha barnfri helg i helgen. Jag och sambon ska äta på dyr restaurang. Det har vi ALDRIG gjort tillsammans. Men just en restaurangen har vi länge varit lite sugna på. Sen är det städdag och årsmöte på dagiset (föräldrakooperativ) som är den egentlige anledningen till barnfriheten. Men åh, vad skönt det ska bli.

  4. Veronika: Vad härligt att ni ska få en barnfri helg! Njut, koppla av och unna er att ta hand om er själva och varandra. Önskar er vackert väder, lugn och ro,massor av värme kärlek och toppengod mat till helgen! Kram! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.