I Krig och Kärlek…

dscn2276.JPGdscn2287.JPGdscn2262.JPGdscn2242.JPGdscn2274.JPGdscn2277.JPG

Jag och Binta (19) Klickbara bilder i detta inlägg.

Jag har många gånger skrivit om bråk och konflikter mellan mig och Binta vilket inte är helt ovanligt mellan mor och tonårsdotter, jag menar, vi skriver varken historia eller kommer att hamna i guinnes rekordbok för våra verbala krig. Samtidigt inser jag att de har ett visst underhållningsvärde, särskilt som både jag och Binta är ganska verbala och har lätt för att uttrycka oss muntligt.

Men jag vet också att det finns ett underhållningsvärde i när vi har våra good times. Problemet är nog att det är mycket svårare att beskriva den humorn, att på bloggen få igenom våra galna upptåg tillsammans. Idag bad Binta om att få sminka och fota mig. När hon väl hade sminkat mig en bra stund (allt för lång stund och med allt för mycket smink, enl. mig) så skulle hon få mig att hoppa ner från trappen samtidigt som hon tog en bild av mig. Vi hade skitkul. Vi tog massor av bilder. Om någon blev bra? Nja… det blev snarare många bilder och jag hoppas några av dem förmedlar de asgarv som följde på några av bilderna och hoppen! Roligt hade vi i alla fall! (Men jag anser fortfarande att hon är fett skyldig mig en sladd!)

P.S. Det blev även en video, men den vågar jag inte lägga ut, eftersom jag beter mig lite… hmmm… omoget där! 😉

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”I Krig och Kärlek…

 1. Oavsett om du tycker att det blev för mycket smink eller inte – du är supersnygg! (Utan smink också, förstås, men that goes without saying…)

 2. Klart att du ska lägga ut filmen! 😀
  Ni ser verkligen ut att ha det döskoj!
  Hoppas att allt är bra med dig i övrigt 🙂
  Ha en skön dag.
  Kram

 3. Londa: Ã…ååh, tusen tack, det värmer att höra. Särskilt Binta kommer bli riktigt glad för hon var jättestolt igår! 😉

  Guppy: Haha… nog för att jag har självironi, men någonstans känns det som gränsen går…! 😉 Jag visste inte att hon filmade och trodde hon skulle ta kort… Haha… 😀 Kram!

 4. Emma: Ja, vi är faktiskt väldigt lika, även om jag inte tycker det syns så väl på dessa bilder, men Binta är verkligen en kopia på mig i den ålderna, fast en mörk kopia förstås! 😉

  Cel’Dara: Bra! Själv sminkar jag mig mycket mer sparsamt än så, men den här gången fick Binta göra lite som hon ville… och det gjorde hon! 😉 Kram!

 5. Haha 🙂 Ni verkar vara lite som jag och min mamma på det sättet. Fiender, men bästa vänner. Jag och hon har också våra roliga stunder, emellan allt tjafs.

  Heta bilder, speciellt den där du hoppar!

  Vad lika ögonbryn ni har, förresten. Är det pga dina ögonbrynsmallar eller naturligt?

 6. Melinda: Ja, vi har otroligt roligt tillsammans, samtidigt som våra krig är riktiga vapenzoner.

  Original har vi exakt samma (ovanliga) form på ögonbrynen, men vi noppar dem inte lika, däremot så målade Binta i mina när vi tog det där fotot, så hon kan ha målat dem som hon brukar måla sina. Det är bara jag som använder ögonbrynsmallar, men det var ett tag sedan nu, men jag försöker följa samma form som efter mallen! 🙂 Kram!

 7. Hahahaha vad roligt det sista lät.. man kan va omogen ibland 🙂 ;)det är helt ok. Du skrev förut att du kände att jag visste vem du var, men det gör jag inte förutom genom bloggen. Jag har sett dig en gång i Gränby centrum iallafall. =)

 8. Jag: Ja, fast jag insåg nog inte att jag var så omogen just då, förrän jag kollade klippet! Haha… Jag trodde du kände mig, för jag hade gått en hel dag på jobbet och klagat på att jag hade så ont i ryggen. Sedan kom jag hem och du hade kommenterat att ”hoppas du är bättre i ryggen”. Jag blev så paff, för jag minns inte att jag skrivit om det i bloggen. Hade jag det? Det var i alla fall därför jag trodde vi kände varann. Kul att du kände igen mig på Gränby! Kram!

 9. Minns inte att jag skrivit en sån kommentar. Kanske finns två ”jag” som brukar kommentera. Hade du sagt till folk på jobbet att du hade ont i ryggen eller?
  Kram

 10. Pingback: Kramas med Binta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. Kramas med Binta skriver:

  […] blir varje stund man kan tillbringa med dem, väldigt värdefull! Det trodde man inte när man stod mitt uppe i konflikter och bråk och med lätthet hade kunnat bli galen av […]