Den sjätte Radiokrönikan (Vad *** har du på dig?)

dscn0082-2.JPGFatou innan. dscn2175.JPG Fatou efter att barnen stajlat mig och jag äntligen (!!) köpt lite nya kläder. (Klickbara bilder)

Idag var min sjätte radiokrönika/kåseri på radion. Den handlade om att barnen tyckte det var dags för mig att köpa nya kläder. Du kan lyssna på hela krönikan HÄR! Det är den sista, som heter; ”Vad *** har du på dig?” och du måste välja ljudspelare när du ska lyssna. På samma sida, alltså HÄR kan du höra alla mina radiokrönikor och varje krönika är ca 3-5 minuter, tror jag. Min egen favorit är femte länken uppifrån som heter ”Det kostar nästan ingenting…” Från den 26 Mars.

Vilken gillar du bäst?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Den sjätte Radiokrönikan (Vad *** har du på dig?)

 1. Oj, tjusigt värre med lite vårstajling. Inte för att det behövs….du är så söt ändå!

  Dagens krönika blev nog min favorit, skulle vilja kalla den för ”huvudet på spiken”, kände igen mig mycket i den. Gå i klädesbutiker med en suckande son, brukar också försöka muta med leksaksbutik, med följd att det tjatas om det hela tiden så man inte kan koncentrera sig på någon shopping.

  Sedan det där med att hitta något som passar både i storlek och vad som är någorlunda passande för en själv….inte lätt.

  Gillar även övriga krönikor, de gånger man inte skrattar högt eller småler, så nickar man igenkännande.

  Nettan

 2. Nettan: För din komplimang: TUSEN TACK!!

  Vad kul att du gillar mina krönikor och särskilt den här sista. Jag känner att jag mer och mer börjat hitta det jag vill förmedla och vad jag vill ha sagt. Är glad att du gillar dem! Kram!

 3. ”Det kostar ingenting” har jag läst för länge sen, och lyssnat på två gånger. Den senaste gången hemma hos min pojkvän, mitt i natten när vi satt vid varsin laptop bredvid varandra. Han är inte den som frivilligt skulle läsa en bok, eller ens lyssna på någon läsa en för honom… Men jag märkte att han lyssnade på dig 🙂 Dan efter satt vi i bilen och hans föräldrar nämnde IKEA. Då sa han: ”Där kostar allt NÄSTAN INGENTING, men så köper man så mycket så det blir dyrt ändå!”, hans föräldrar instämde, ovetandes om ditt kåseri. Men jag visste vart han hade fått det där ifrån… 😉

 4. Melinda: Ja, fast ”Det kostar ingenting” som radiokrönika är inte samma händelse som blogginlägget ”Helt jäkla hysteriskt”. Det är inte ens samma IKEA-besök jag beskriver! 🙂 Jag nämnde det första besöket (helt jäkla hysteriskt) i radiokrönikan i början, men jag var nog otydlig med att krönikan inte handlade om just det besöket, därför är det nog svårt att uppfatta att det är två helt olika IKEA-besök. Om du läser och lyssnar en gång till så kommer du fatta vad jag menar, tror jag. Ber om ursäkt för att jag inte var tillräckligt tydlig!

  http://fatou.se/2007/05/30/helt-jakla-hysteriskt/
  http://www.sr.se/cgi-bin/uppland/program/artikel.asp?ProgramID=2599&Artikel=1888812

  Men jag blir glad över att du gillar dem. Blir också glad över att din pojkvän gillar dem, även om han inte brukar gilla sånt! 🙂

  Haha, jag tycker det snart är dags att IKEA börjar sponsra mig! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.