Förändringar.

cartoon_189.gif

Något som gör att jag verkligen trivs med att vara kvinna, är att vi kan förändra vårt utseende mycket mer än vad män kan. Dels med hjälp av kläder, dels med hjälp av frisyrer och dels med hjälp av kläder. När det gäller män kan de inte påverka eller förändra sitt utseende särskilt mycket.

miscellaneous2_97.gif

Jag tycker det är kul att förändra utseendet ibland. Det är precis som när man vill förändra det i hemmet. Ibland köper man nya möbler, man byter gardiner med jämna (eller ojämna haha…) mellanrum och ibland möblerar man helt enkelt om. Att förändra. Det tycker jag är kul. På samma sätt gillar jag att göra det med mig själv.

Om mina förändringar bara kunde begränsas till vilken färg eller vilket material jag har i byxorna, då skulle jag uppfatta livet som ganska trist. Men kanske är det därför de flesta män verkar mer nöjda med sig själva än vad vi kvinnor ofta är?

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Förändringar.

 1. Vad vet man, kanske det är därför karlar inte bryr sig på samma vis. Bara därför att de inte har samma stora valmöjligheter. En bra frågeställning är det i alla fall. Önskar dig en trevlig tisdag och hoppas du har lika fint väder som det är här mitt i landet.
  /Helena

 2. Hej!
  Det var ett bra tag sedan som jag hälsade på här, tyvärr. Men bättre sent än aldrig.
  Visst är det roligt med förändring. Jag tänkte på det i dag , därför att jag ändrade frisyr i lördags och trivs bra med det.
  Ja, det är ju sant att männen kan inte förändra så mycket som vi, men det är kanske bra för dem. För jag tycker att många kvinnor tänker alldeles för mycket på sitt utseende. Många blir ju aldrig nöjda, men det är ju mycket all reklam som förstör för dem.
  I dag ser det ut att bli riktigt soligt och fint, så det gäller att vistas ute så mycket som det går.
  Ha en underbar dag!
  Kram!

 3. Helena: Ja, jag vet ju inte om det är så, men det skulle ju kunna vara något som är typiskt kvinnligt/manligt…! Ja, vi har ett toppen väder och jag är så lycklig för det! 🙂

  livsnjutare: Ja, jag håller med, en del kvinnor ägnar allt för mycket tid, pengar och uppmärksamhet på sitt utseende, sedan finns det de som kanske borde ägna lite mer tid, inte för utseendets skull, men mer för att ta hand om sig själv och sitt eget välbefinnande? Jag älskar att ändra utseende ibland och jag älskar att lägga ner tid på min omvårdnad, men det kanske jag gör, för att jag egentligen ägnar mig ganska sällan åt dessa saker? Kram!

 4. Det kan nog stämma att killar inte bryr sig så mycket eftersom dom ändå inte har lika många valmöjligheter.. Men så tror jag oxå att dom har lättare för att ”gilla läget” eftersom det på nåt sätt är mer accepterat ifall de har samma frisyr i flera år eller alltid har samma typ av skjortor osv. Medans tjejer anses vara rättså fega i fall dom har ”fastnat i en frisyr” till exempel. Undrar varför det har blivit så egentligen? Det är ju vansinnigt orättvist! 🙁 Fast hur som helst så skulle aldrig vilja vara kille ändå! 😛

 5. Cel’Dara: Ja, det där kan nog stämma, men jag undrar också hur det blivit så? Fast eftersom jag tycker det är rätt kul att ”förändra mig”, så tycker jag nog att det är mest orättvist för killarna! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.