Ett skepp kommer lastat…

dsci0084.JPG

Jai (snart 17) och Binta (19) Klickbar bild! OBS! Fotot från December 2006!

Binta och Jai ska iväg på studentskiva med sina kompisar. De fixar sig och håller på framför spegeln i timmar. Det ska sminkas, plattas hår, kläs på, kläs av, kläs på igen, diskuteras, tjafsas lite och sedan blir de bästisar igen…

Jag: Bara så alla passagerare på den här skutan är medvetna om det, men nu är det så att i morgon ska den här skutan storstädas! Ordentligt. Jag vill att alla passagerare är hemma här senast klockan 17.00 så vi kan börja skrubba däcket!

Binta: Ja, nu har vi hört det, men då tycker jag att den här gamla fyllkärringen (nickar menande åt mig) går tillbaka till sin hytt nu, för nu har vi fått meddelandet!

Jag fattar inte vart hon får allt från? ”Gå tillbaka till din hytt!” Tror hon det är nån jäkla båt jag försöker styra här, eller? *Skakar oförstående på huvudet och återvänder in i klädskrubben och fortsätter sortera kläder och undrar vart taxfreen ligger…?*

P.S. Vill för tydlighetens skull säga att förutom att jag inte heller normalt dricker, så har jag inte druckit något starkare än svartvinbärssaft utblandat med vatten idag eller det senaste åren! 😉

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Ett skepp kommer lastat…

  1. Hittade hit bara så där. Och fastnade. Jag tar genast til mig tipset om däcket som ska svabbas för övrigt 🙂
    Jag har tre döttrar varav de två yngsta som bor hemma är tonåringar på 15 och 17 år så jag har skrattat och känt igen mig och oss som bara den när jag suttit här och läst.

  2. Tant Rasch: Roligt att du gillar bloggen! Ja, det verkar som om vi har en del gemensamt då två av mina döttrar också är 15 och 17 (snart)! Välkommen åter så ofta du vill! Kram!

  3. Skepp ohoj! Ser du förresten när man kommenterar i dina gamla inlägg? Får du något meddelande eller så, eller ser du bara om du råkar kolla de gamla inläggen själv, som alla andra? Kram, kram!

  4. Melinda: Ja, jag ser alla kommentarer och jag får mail varje gång en kommentar lämnas, även på gamla inlägg! 🙂 Jag godkänner även alla kommentarer, utom personangrepp på mig eller barnen, även kritiska kommentarer i aktuella diskussioner som rör olika blogginlägg, däremot har jag tyvärr fått en stalker på halsen, som kommenterar friskt, med både personangrepp på mig och barnen och dessutom med en massa lögner som personen tror sig veta om oss. Kommentarer från denna person kommer jag inte att godkänna då det är ett brott att lämna ut falska uppgifter om personer och dessutom är även stalking ett brott. Men även om man har en annan åsikt i en fråga jag berört på bloggen, så godkänns kommentarerna annars! Tack för dina fina kommentarer och kram! 😉

  5. Melinda: Tack för länken! Jo, men det är okej, jag sparar alla IP-nummer och kommentarer, dessutom så har jag ju lagt in kommentarmoderering. Lite trist för er som kommenterar, men jag hoppas ni har överseende. Hittills verkar det inte bli mindre kommentarer av det skälet i alla fall! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.