Jag KAN verkligen trolla!!

januari08-083.jpg

Isatou, Jainaba och Binta. Klickbar bild!

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen: Jag KAN verkligen trolla! (Olikfärgade ord i inlägget är Klickbara länkar!) Redan igår började jag att förbereda och planera dagens storstädning inför min kommande barnfria helg. Alla var på. Idag är alla av.Väldigt mycket av!

När jag kom hem från jobbet var de hemma, sedan började jag nämna den planerade storstädningen och *Vips* så var alla barn borta! Tänk att jag är sådan skicklig trollkarl att jag inte ens behöver använda något trollspö att svinga?!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Jag KAN verkligen trolla!!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Trolldag

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] människor roar sig med så här en Onsdag-kväll? Själv håller jag på att trolla! Det funkar lika bra varje gång, […]