Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Namnsdagsbarn

  1. Jag röstar för att blå blixen har namnsdag idag! Min son har ingen namnsdag alls då båda hans namn är väldigt ovanliga i sverige. Man kan fira på något namn som låter lika eller är lite likt i varje fall, det gjorde vi när han var yngre, nu har han slutat bry sig.
    Måste också få säga att Mabou är otroligt söt!

  2. livsnjutare: Ja, det är helt underbart väder härmed!! Uuuunderbart med värmen!!

    Helena: Tack, önskar dig detsamma! Kram!

    Kimmie: Ja, det är knepigt det där med ovanliga namn och namnsdagar. Jag har ju, som bekant, viss fallenhet för det där med ovanliga namn själv, så jag vet hur det är när barnen blir utan namnsdag…! 😉 Kram!

  3. Under min uppväxt fanns inte Yrsa med som någon namnsdag men fr o m 2003 eller nåt sånt så finns Yrsa med som namnsdag varje år 21okt 🙂 Båda mina mellannamn finns också med men roligare att tilltalsnamnet finns med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.