Jag tvivlar inte en sekund…

jordgubbsglass1.gif

Nu vet jag precis vart min viktökning den senaste tiden kommer sig av…

Trots att jag nu står här med facit i hand, så känns det ändå som det varit värt det. OJ, vad jag har njutit! 😉

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.