Långa naglar is life!

dscn2328.JPG

Idag har jag varit i Stockholm. Närmare bestämt i Täby Centrum och shoppat lite med en vän. Bl.a. köpte jag nya nagellack och lite nya kläder.

100_1037.JPG100_10321.JPG (Alla bilder och olikfärgade texter är klickbara) Jättenöjd är jag med nagellacket, nu när jag äntligen sparat ut mina naglar igen och kan börja både måla och ”blinga” dem rejält!! Tyvärr får jag inte fram någon bra bild. Men först har jag ett grundlack, sedan ett ljusrosa pärlemor nagellack över hela nageln, sedan en vit smal rand, typ fransk manikyr, fast mycket tunnare linje och därefter har jag blingat en ljusrosa sten på varje nagel, på kanten av det vita. Därefter har jag ett topplack som är högglansigt. Alla lack från Depend. Jag blev mycket nöjd med resultatet. Jag har sagt det förut och det tåls att upprepas: Långa, snygga naglar är nästan allt här i livet! 😉

I tunnelbanan råkade jag hamna bakom några unga tjejer, varav en av tjejerna hade en text bak på tröjan som jag tyckte var jätterolig: ”Om skolan är livet, vem behöver då frukta döden?” dscn2327.JPG

Dagens plus:

  • Lyckades skriva ner två krönikor som jag blev riktigt nöjd med.
  • Snygga naglar!

Dagens minus:

  • Lite regn på vägen hem.
  • Att jag blev öm i fötterna efter en heldag på springande språng.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Långa naglar is life!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.