Jag reste till Mauritius idag…

Jag brukar vara ganska hemlighetsfull med mitt yrke, eftersom jag valt att inte gå ut med det. Det tänker jag inte göra nu heller, däremot så måste jag avslöja något jobbrelaterat som jag gjort idag. Vi hade ett fackligt möte och det kom sig så att vi hade det på ett behandlingshem (det spelar ingen roll vart). Hur som helst, något som var riktigt häftigt på detta behandlingshem var att man byggt ett väldigt speciellt rum för EU-bidrag för både terapi och forskning på terapimetoder. Men även för att personalen skulle ha möjlighet att nyttja det.

Det var ett rum fyllt av sand på golvet, väggarna hade motiv av en sandstrand, man hade ställt upp solstolar, bord och även inrett med bambu. De hade också samma luftfuktighet, grader o.s.v. som på Mauritius. Det häftigaste av allt var att man hade installerat sollampor så man kunde ligga och sola på riktigt och samtidigt bli brun på riktigt. Man kunde också välja att sätta på havsbrus att lyssna på medan man låg där och njöt.

dscn2378.JPGdscn2376.JPGdscn2373.JPG dscn2374.JPG

Så här såg det ut. (Klickbara bilder)

Så jag har faktiskt varit på Mauritius idag! På riktigt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Jag reste till Mauritius idag…

  1. Malin: Ja, det var verkligen toppen! Nu har jag aldrig varit på Mauritius, men jag kan i alla fall säga att det inte kändes som att sitta i Sverige!! De hade verkligen tänkt på detaljer! 🙂

    Susan: Ja, det skulle man verkligen ha!! 😉

  2. Samira – Tråkbloggen: *S* Det är inte helt lätt att kvalificera. Men om du är man, har ett gravt missbruk och är mellan 45-75 så är du på god väg! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.