Mitt lilla fotbollsproffs…

dscn2384.JPG

Min stora fotbollsspelare Mabou 6 år. (Klickbar bild och klickbara länkar där det är färgad text)

När Mabou äntligen fick börja fotboll, skrev jag en hel del om det. Han började ju med att säga upp sig från dagis, då han var övertygad om att skulle bli fotbollsproffs direkt och inte skulle ha tid att fortsätta på dagis. Sedan skrev jag också om föräldrarnas förväntningar på att barnen skulle bli proffs.

Idag går träningarna lugnare till. Idag hade de sin första uteträning och jag måste säga att Mabou var mer engagerad än han varit tidigare. Han kämpade verkligen hårt på träningen! Men jag måste också säga att jag blev väldigt inne i spelet på träningen idag. Jag hoppas att inte jag också är på väg in i en farlig sekt…! Haha… 😀

Det är toppen så länge han tycker det är roligt och det är faktiskt kul att se honom utvecklas för varje träning vi går på…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.