Någon kan ju få för sig att jag gillar henne…

Sedan Binta och fästmannen skaffade vovve, så har den bott hos mig! Fråga mig inte hur det gick till, men det är så det ser ut. Än så länge står jag ut, men det kommer inte att hålla i längden. Jag är ingen hundälskare. Jag är inte heller särskilt intresserad av djur. Jo, på avstånd, men inte tillräckligt för att ta hand om dem. Därför har jag inte heller skaffat något djur (förutom mitt akvarium då, men det är jag intresserad av).

Ändå bor jag nu med en hund, som inte kan bo någon annanstans eftersom Binta ´s lägenhet är för trång. Så den bor hos mig.

Idag när jag kom hem från jobbet så var vovven för en gångs skulle ensam hemma. Hon blev så glad när hon såg mig och Mabou att hon rusade runt som en galning och viftade på svansen. Jag tyckte lite synd om henne. Undrade hur sent de gått hemifrån, när hon senast var ute? Tog på henne kopplet och tog en liten sväng. Troligen hade de varit ute med henne för inte så lång stund sedan, för hon var intresserad av allt utom att göra några behov. Till slut kissade hon en skvätt, men det kändes som det var mer för att kissa in sina revir än för att hon var kissnödig.

Så nu har jag varit ute med vovven för första gången. En liten sväng. Inte för att jag tänker berätta det för Binta eller någon annan. Det är min, Mabou ´s och Kiaras hemlighet. De andra kan ju tro att jag bryr mig. De kan ju få för sig att jag tycker om henne… 😉

Framför allt: de kan ju inbilla sig att jag tänker ta hand om den här söta vovven hemska jycken.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Någon kan ju få för sig att jag gillar henne…

  1. Haha; jag hade nog varit likadan misstänker jag.
    och dessutom misstänker jag skarpt att sonen kommer att göra likadant den dag harn flyttar hemifrån, vilket väl förmodligen inte dröjer så länge till.
    *suckar*
    Ha en fin kväll.
    Kram Lallis

  2. Jag är inte heller någon hundmänniska. Inte just nu i alla fall. Och har tröttnat mer och mer på djur genom åren som gått. När jag var liten var jag ju djurtokig (hundar, katter, grodor, grodyngel… you name it, I liked it) men nu har det ju som tur är växt bort ;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.