Sjunde Radiokrönikan: Jag har blivit mormor!

dscn2022.JPG

(Klickbar bild)

Idag har den sjunde radiokrönikan sänts på Radio Uppland. Du kan lyssna på detta kåseri och mina tidigare kåserier och den inledande intervjun om du klickar HÄR!

P.S. Jag sa ju att jag skulle bli bättre med tiden…! 😉 D.S.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 reaktion på “Sjunde Radiokrönikan: Jag har blivit mormor!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

No Trackbacks.