Fritzl – en god make och pappa?

Jag tycker det är relativt intressant att en sådan ”galning” som Fritzl i Österrike anser sin egen pappa ha varit en ”värdelös skurk och kvinnokarl”. Det är tur att han själv blev en sådan bra make och far då… eller inte.

Ibland undrar man hur folk fungerar i huvudet, men just i detta fall med Fritzl i Österrike måste jag säga att jag förlorat en del hopp. Jag har svårt att tro att hans huvud alls fungerar, med tanke på att hans brott är så makabert att jag har svårt att ta in alla vidrigheter.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Fritzl – en god make och pappa?

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Idag börjar rättegången…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] När den makabra historien uppdagades följde jag nyhetsrapporteringen näst intill ordagrant. Jag slutade egentligen inte förrän när det inte fanns något konkret och relevant mer att skriva och man började intervjua kassörskor, grannars mostrar och fan själv… […]