Det är de där små, små detaljerna…

beautiful.gif

Jag har sagt det tidigare, men det tål att upprepas! Det är de där små, små detaljerna som gör livet värt att leva. Fredag. Ledig hela helgen. Solen skiner. Mat i frysen. God mat på spisen. Nytvättat. Nystädat kunde jag ha skrivit, för det är sant, men jag hoppar över det eftersom det hunnit bli ganska rörigt igen! Ett glas sockerdricka (klickbar länk, om någon undrar) bredvid mig. På fot. Bara för att. En bra film till kvällen. Doftljus som sprider ljuvliga dofter. Barnen vid liv. Ett samtal med en person som är viktig för en. Att se barnen äta en glass.

Ibland är det så skönt att leva. Men som tidigare upptäcker jag att det inte är de stora världsomvälvande tingen som gör en allra mest nöjd med sin tillvaro, det är de där små, små detaljerna av glädje och lycka!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Det är de där små, små detaljerna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.