Vilken mamma i ordningen?

Som ni vet så har ju min äldsta dotter Binta nyligen startat en blogg. Nu har jag även hjälpt henne att registrera sig på Bloggportalen. Jag blev dock lite full i skratt när jag såg att hon lagt till mig som favorit och läste hennes motivering HÄR! Hon skriver: ”Bästa mamman någonsin!” Jag undrar bara: av hur många? Hur många mammor har hon haft? 😉

Det känns lite som när jag blev vald till fackligt ombud på jobbet.   Som barnen dessutom hade väldigt roligt åt mig över, eftersom de anser att jag blev lurad att bli det…! 😀

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.