Jag är 100%

dscn2450.JPGDet finns en anledning till att min mamma brukar kalla mig för ”100%”. Det finns också en anledning till att Binta idag kom in i köket och stönade: ”Oh, no! Nu har mamma hittat ett nytt recept som hon gillar, så nu kommer hon att grilla och laga Grekiskt hela sommaren…!

dscn2455.JPGMen jag ska faktiskt erkänna att det ligger en hel del i det. När jag väl hittar en maträtt jag gillar, så kan det bli just den maträtten nästan en gång i veckan under kanske ett helt år eller mer.

Så, ja, jag är en sån där som gärna kör fast på vissa saker, om jag springer på nåt jag gillar! 😉 Och jag skäms faktiskt inte ens…! 🙂

(Och, ja, det blev grillat och Grekiskt idag igen! How could you guess?) 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Jag är 100%

 1. här är en till som älskar grekiskt. Min man jobbar ju som kock på en grekisk restaurang så här är det grekiskt mer än en gång i veckan. Gott med mat!!!!

 2. Birsen: Aaaah! Lyckliga du! Låter som en Grekisk dröm! 😉

  syren: Ja, det var det verkligen också! Kycklingspett och i folien låg den där röran som jag blev tipsad av Popsan bland dessa kommentarer:

  http://fatou.se/2008/05/01/grekiska-veckan/

  Undre bilden: hemlagad, supergod, fantastisk Tzatziki! 🙂

  Vb: *S* Låter som du har Grekiska drömmar som sträcker sig något längre och är något hetare än mina… VB! 😉

  Marra: Ja, det kan ju bli lite enformigt, å andra sidan blir man sedan expert på just den rätten! 😉 Kram!

 3. Prova det här:
  Bryn kycklingfilér i varm panna så dom bara får färg, lite salt och peppar, lägg i foliekuvert squeeza över citron eller lime och ringla lite olja över, en näve färska örtkryddor t.ex timjan eller basilika, kanske båda två?Baka klart i ugn 175 grader cirka 20 minuter, öppna och dra in aromen sen hugger du in på den delikata grekiska kycklingen.Servera gärna med kleftides (potatisklyftor) och tzatziki och grekisk sallad.Undvik dock Apetinas fetaost, fejk och oätlig.
  Smaklig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.