8 dagars vecka

binta-jai-o-isa-som-sma-2.jpg

Isa när hon var typ 5 år, nu är hon 14 ½. (Alla bilder och olikfärgade texter i inlägget är klickbara)

dscn0856.JPG

Isa med andra flätor. (14 ½)

För någon månad sedan. I ett svagt ögonblick. När jag ännu lyckades förtränga att Binta ska ta studenten om någon vecka, så lovade jag Isa att jag skulle fläta långa rastaflätor på henne inför skolavslutningen.

Nu har jag vaknat till sans. Jag inser att det är MASSOR att fixa innan Binta ´s studentfest, det är MASSOR att göra inför skolavslutningar. Jag jobbar, har en massa annat inplanerat, ska resa till Riga om bara någon vecka, Jai fyller 17 år etc.

När ska jag hinna fläta Isa ´s hår? I sömnen, eller?

Kan ingen vara bussig att uppfinna en 8-dagarsvecka? Helst innan skolavslutningen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”8 dagars vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.