Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Musikvideon med Mabou och Binta

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou ´s Nyårskrönika del: 1

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou´s Nyårskrönika del: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Maj: Jag fick Grekiska känslor. Jag bloggar om Stockholms utslagna medmänniskor. Binta ´s student närmar sig! Vi diskuterade mångkultur på bloggen. Och “Svenskhet“. Mabou var glad över att få följa med Binta och vara med i en musikvideo: […]

  2. […] Maj: Jag fick Grekiska känslor. Jag bloggar om Stockholms utslagna medmänniskor. Binta´s student närmar sig! Vi diskuterade mångkultur på bloggen. Och “Svenskhet“. Mabou var glad över att få följa med Binta och vara med i en musikvideo: […]