Åttonde Radiokåseriet (Orättvist)

dsci00031.JPG

Nu på morgonen har mitt åttonde kåseri sänts i Radio Uppland. Idag är ämnet orättvisa! Behöver jag säga att Mabou (6 år) står i fokus? 😉

HÄR kan du höra veckans kåseri!  (Dra fram tiden till 12:22 om du inte vill höra hela programmet) Vill du höra de tidigare kåserierna/krönikorna på radion, så klicka HÄR!

För övrigt så var det första gången Mabou satt och lyssnade på mitt kåseri, eftersom han snappade ganska tidigt i programmet att det skulle handla om honom… Hans kommentar till det hela var: ”Ja, ser du nu mamma, att allt är orättvist mot mig?!!”

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Åttonde Radiokåseriet (Orättvist)

 1. Jag ska definitivt lyssna på det när jag får tillfälle att låna mammas dator nästa gång 🙂
  Nu måste jag rusa iväg o jobba några timmar.
  Kram /Mari

 2. Jag får inte upp den! Hmm.. Kanske för att jag sitter på jobbet.
  De andra var kanonbra. Så kul att höra din röst!
  Kram Jessica

 3. Nu svamlar jag! Jag trodde först det var kl 12.22, men tiden var
  ju inte det. Jag borde gå hem.
  Ha en bra dag iaf!!!

 4. Jessica: Toppen att du fick igång den till slut! Var det att välja ljudspelare som gjorde att du inte fick upp den först? Vänta nu… ”få upp den”? Jag tror våra uttryck skulle kunna missuppfattas…! Haha 😀 Kram!

 5. Skrattar! Precis, ibland är det svårt att få näe det brukar juh
  inte vara så svårt (säger jag som är singel ha ha).
  Nej jag tog fel på först dag och sen på tid. Så knäppt att jag
  letade på klockan 12.22…. Kände mig ganska trög ett tag
  🙂

 6. Hej Fatou!
  Nu har jag äntligen lyssnat på den och fick genast en massa flashbacks från alla orättvisa stunder när man stått med två femåringar och försökt trösta den som inte fick trycka på hissknappen eller liknande.

  Bäst var när du berättade vad Mabou sa; d gör inget om d blir lite orättvist ibland…Ha ha!

  Kram / Mari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.