Kvalitetstid

jag-o-mabou.jpg

Mabou (6) och jag, klickbar bild!

Jag och Mabou ska ha en egen dag tillsammans idag. Vi ska shoppa lite grann. Köpa presenter till kommande högtidsdagar och om vi hinner ska vi kanske till stadsparken och mata fåglarna lite… Men framför allt. Det allra viktigaste; vi ska ha kvalitetstid tillsammans. Hela dagen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Kvalitetstid

  1. Jag va på skolbesök idag med min son som ska börja sexårsklass o vi försov oss o kom försent och jag bara stressa på honom o lyckades släppa porten på hans huvud så han fick en bula, men han var så snäll o duktig.
    Jag får gottgöra det på torsdag när vi ska på utflykt med dagis.
    Hoppas ni får en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.