Flera svordomar på samma gång (Binta´s stundande student)

jai-binta-o-isa.jpg

Jai 4, Binta 6 och Isa 2 år gamla (klickbar bild)

När Binta (19) var ungefär 4 ½ år, så tog min brorsa studenten. Förutseende som jag var, så fotade jag var och en av mina tre döttrar med brorsans studentmössa på. Tanken var att jag skulle använda de fotona den dag de själva tar studenten!

Jai och Isa´s foton blev halvskapliga. Binta´s blev helt klockrent!! I 15 år. F-E-M-T-O-N-Å-Å-Å-Å-R har jag sparat dessa foton. Alltså inte 15 månader, 15 dagar eller 15 timmar, utan just FEMTON ÅR!!

Nu är det dags för Binta´s student om två veckor. Tror ni jag hittar fotona? Javisst, både Jai´s och Isa´s, men ta mig sjutton inte Binta´s! Tror ni jag har gått igenom typ 1500 foton? Tror ni jag har vänt upp och ner på typ hela huset? Tror ni jag har satt alla mina barn i foto-letar-jobb? Tror ni jag är jävligt irriterad? Tror ni att jag tror att det här är ett jäkligt dåligt sign?

Svar på samtliga frågor: JA!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Flera svordomar på samma gång (Binta´s stundande student)

 1. Tor nog att du har lagt undan just de kortet på något bra ställe för att inte tappa bort det. Ibland går det inget vidare när man ska vara förutseende :)Hoppas det dyker upp snart.

 2. Hej!
  Ja jag känner så väl igen mig i detta. Lägger ofta undan saker så jag ska veta var de är. När jag sen vill ha fatt i dem så har jag ingen aning. Visst kan man bli en aning irriterad.
  Men jag håller tummarna för att du ska hinna med att hitta det.
  Har du läst min följetong? (bara undrar)
  Lycka till med sökandet!
  Kramar om!

 3. Elin: Ja, det är det jag också börjar misstänka, om det nu inte är så att Binta själv tagit med det till sin lägenhet? Det skulle inte förvåna mig om det dyker upp typ dagen efter studenten! 🙁 Kram!

  livsnjutare: Ja, visst är det irriterande. Jag tror jag kommer bli tokig!! Jag började nyss med din följetong. Läser på så mycket jag hinner! 🙂 Kram!

 4. Pingback: Tonårsmorsa » 19 år är en kort tid att förbereda en fest

 5. Pingback: OMG (För att göra en kort historia lång)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] som helst så har jag fortfarande inte förlåtit att fotot jag sparat i 15 år är väck. Det kanske är en sån där sak som är svår att […]

 2. […] Sedan började den där stora studentdagen att närma sig och jag letade, letade och letade… Men bilden var helt borta. […]