Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Gåshud på armarna

  1. Binta: Va? Vaddå inte min sångröst? Vi sjunger ju identiskt, jag o Tracy! Dessutom; det var ni som sa att jag inte fick lyssna i högtalarna, utan måste ha lurarna på och då får ni stå ut med att min röst hörs när jag sjunger med! Dööööhh! 😛

  2. Hej! Vet du något om Tracy Chapman, hur hon lever nu för tiden? Jag menar om hon turnerar och så? Det var länge sedan jag hörde något om henne. /Monica

  3. Ulrika: Ja, hon är toppen! Tack!

    Monica: Jag tror det var i fjol hon var på Sverige-turne ´om jag inte minns helt fel! Tyvärr var jag för sent ute för att kunna köpa biljetter! Annars vet jag inte så mycket mer än att hennes musik är helt jäkla underbar!! 🙂

    Maria: Ja, jag har varit i Dubai och det var superhäftigt! Bodde4 först i Sharjia (eller vad det heter), sedan bodde jag på ett jättelyxigt hotell en natt och till slut bodde jag på ett indiskt hotell med pool på taket, men som annars inte var fullt lika lyxigt. Jag flyttade runt lite de tre första dagarna eftersom det var ett stort computerevent när jag kom dit och det typ inte fanns några hotellrum lediga i hela Dubai. Minns inte vad alla områden hette, men det var i alla fall riktigt häftig och billig shopping där! 😉 Kram!

    Daniel: 😉 Japp, helt BÄST!!

  4. Haha va coolt! Ja det e harligt har…fast shoppingen blir bara yrare och dyrare. Bara saga till om du planerar att komma tillbaka nangang! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.