Fuck You Right Back…

100_0374.JPG

Ser det här ut som en tjej som skulle kunna acceptera att hon har fel? Skulle inte tro det, va?!

Ursäkta mig Baby Binta! Jag tror du gjorde ett grovt misstag när du skrev en blogg om MIG! Det var ju nämligen inte alls mig du beskrev, utan bara dig själv. Vad baserar jag detta på? Antaganden? Ã…sikter? Känslor? No way!

Den där bloggen hade jag kunnat skrivit! Ordagrant! Jag hade bara behövt byta ut alla ”mamma” mot ”Binta” så hade det blivit en exakt beskrivning av dig, hjärtat!

(Och det skriver jag inte för att jag måste ha rätt, även om jag faktiskt har rätt! 😛 Utan det är baserat helt och hållet på fakta! 😉 )

Låten Fuck You Right Back!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Fuck You Right Back…

  1. hejsan. brukar läsa här då och då, och nu även bintas blogg ibland. måste bara kommentera det här inlägget, då jag tycker det är ganska kul hur ni beskriver varandra…=) det kan inte helt enkelt vara så att både mor och dotter är väldigt lika varandra och det hela kanske egentligen stämmer på er båda? =)

  2. Nej fyyy fan för å vara lik den satmaran säger jag bara, jag är min pappa upp idagen 🙂 hahahhahaha fuck you RIGHT BACK!!!!!!

  3. carro: Japp, det svider att erkänna, men det finns nog en och annan likhet där ja! 😉

    Binta: Haha… fast du är bra lik mig också, fast du inte vågar erkänna det här! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.