Slutkörd och Utpumpad

I går skrev jag om hur jag blev fullständigt slutkörd och utpumpad av alla ungdomar som var här och av all fart och fläkt som jag förvisso måste skylla på mina egna barn.

Jag har deklarerat de senaste dagarna att vi ska ha storstädning idag. Idag kan jag meddela att här inte är den mista lilla fart eller fläkt. Inte en tonåring så långt ögat når… Inte någon aktivitet alls, faktiskt… Förutom av mig. Jag har hållit på sedan i morse…!! (And it ´s the ruff way! 😉 )

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Slutkörd och Utpumpad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.