Borta bra men hemma bäst!

Ja, jag har varit bortrest hela helgen. Jag gissar att de flesta har haft en bra helg. Eller i alla fall alla som längtat efter sol och värme och som har saknat känslan av sommar.

I fredags åkte jag i väg på kryssning till Riga med flera kollegor med facket. Vi hade konferens och dessutom har vi hunnit roa oss rejält också!

Helgen har varit toppen! Vi har tagit det lugnt och vilat. Vi har ätit gott och shoppat. Vi har strosat runt i Riga och kikat på en massa trevliga saker!

Barnen är vid liv, kan jag konstatera efter hemkomsten. Mabou är överlycklig över att få en massa godis och andra presenter. Jag har inte gjort bort mig allt för mycket heller. Här kommer bilder på den gångna helgen (Alla bilder klickbara) :

dscn2556.JPG Dörrhandtagen till hytterna hade kanske ingen toppkvalité. Så här gick det för några i vårat sällskap, när han skulle öppna dörren och gå ut… dscn2565.JPGFörrätten, den dag vi åt alá carte. dscn2653.JPG En park i Riga. dscn2660.JPG Superman hade ett eget omklädningsrum även i Riga…

dscn2663.JPG En del limousiner fanns det i Riga… dscn2666.JPG

Ett pannkakshus fann vi också: dscn2669.JPGdscn2673.JPG Där vi (tro det, eller ej) åt pannkakor: dscn2676.JPG Med diverse olika sylter och fyllningar. dscn2688.JPG Ett vackert frihetsmonument hann vi också se. dscn2719.JPG Bakgrund; Riga, förgrund den röd/vita flaggan (and I ´m not talking Denmark now! 😉 )

Ingen varmrätt som inte har en god efterrätt:

dscn2569.JPG dscn2766.JPGdscn2759.JPG

Efterrätt 1: Rabarberkaka med mandelmassa och röda vinbär. Efterrätt 2: Vattenmelon, Ananas och Bireos. Efterrätt 3: kex, brieost och chokladmousse.

Lite underhållning också, förstås…

dscn2773.JPG

Sedan somnade jag på däck och råkade bli lite tomatfärgad! dscn2757.JPG

Hoppas ni också haft en toppen helg!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Borta bra men hemma bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.