Ingen bra början…

dscn2540.JPG

Mabou (Klickbar bild)

För er som följt min blogg är det knappast någon hemlighet att min sexårige son Mabou är bra på att prata. Det är knappast heller någon hemlighet att han inte kan låta bli att prata. Ens för en kort stund.

Jag: Mabou! I dag när du ska gå och hälsa på i skolan, så måste du vara tyst och lyssna på fröken!

Mabou: Måste man? Även fast jag bara ska hälsa på? Räcker det inte med att jag gör det till hösten, när jag ska börja på riktigt?

Hmmm… det här känns inte som någon bra början… Varför känns det dessutom som om saker och ting upprepar sig…?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Ingen bra början…

  1. Hihi..känner igen det där =) Min son börjar oxå skolan till hösten o prata är ett av hans största intressen. Men men..han brås på sin mor, sällan eller aldrig som jag är tyst så jag kan väl inte klandra honom direkt 😉

    Kram

  2. Ulrika: Haha, ja, det gör nog Mabou med, å andra sidan så är hans pappa också rätt pratglad, så jag tror jag skyller på honom i stället! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.