Ny sida för ensamstående föräldrar

Idag kan ni hitta mig på den nya familjesidan www.visingelforaldrar.se

Jag hittade en hel del annat smått och gott på sidan också! Kika gärna in där!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Ny sida för ensamstående föräldrar

  1. Daniel: Nej, jag ska inte börja blogga där, jag trivs bra på min egen sida! Däremot ska jag börja skriva lite föräldratips och lite annat där lite då och då! 🙂 Kram!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.