Dagens färg: Turkos

dscn3187.JPGdscn3188.JPG

(Klickbara bilder)

Nu tror jag verkligen inte att jag är någon modell att visa upp kläder. Jag är inte heller särskilt förtjust i uttrycket ”dagens outfit”. Däremot vill jag gärna visa upp vad jag ska ha på mig idag, eftersom jag blev överraskad av Binta och hennes fästman med denna klänning och dessa örhängen igår.

Visst är turkost en härlig färg på sommaren?!! Tusen tack Binta och ”K”!

(Tro det eller ej, men hundrackaren har sovit med mig i natt. I min SÄNG!!)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Dagens färg: Turkos

  1. Hej. Vad fin du e! Kul att det gick bra för er med studentmottagningen. Min syster tog också studenten i år.
    Kram/ Mari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.