Glömde mitt eget jubileum-igen!

fyrverkeri-1.jpgIgår var det precis tre år sedan jag började blogga. HÄR är mitt allra första inlägg! Förra året när jag skulle fira tvåårsjubileum på min blogg, glömde jag också bort det! Nåja, precis som i fjol kom jag på det dagen efter jubileumet så jag får väl säga att bättre sent än aldrig!

Det var ett tag sedan jag skrev om statistiken på min blogg, men i skrivandets stund så har jag enligt Bloggportalen mellan 5000-7000 unika besök i veckan(just nu 5748), sidvisningar per dag är ca: 1500-2000. Även om siffrorna går lite upp och ner, så har just dessa siffror bestått en längre period nu. Längst ner i min blogg kan man se att sedan jag började lägga in inlägg på denna domän den 8/3-07 så har jag haft inte mindre än 435 594 besökare och det är nog så hedrande!

Mina egna favoritinlägg kan du läsa HÄR! Mina radiokrönikor kan du lyssna på HÄR! Personligt om mig och min familj, kan du läsa HÄR!

Men mest av allt vill jag säga till er som kommer in på min blogg och läser, kommenterar och sänder mail till mig: TUSEN TACK!! Det känns helt fantastiskt att så många faktiskt läser det jag skrivit, att så många engageras av det jag skriver. Glöm inte att ni gärna får lämna önskemål om ni vill att jag ska skriva om något särskilt ämne!

funny_1582.jpg

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Glömde mitt eget jubileum-igen!

 1. ju då fick alla dina inlägg…Tror bara bloggen krånglar idag.
  Kunde inte hålla tårarana tillbaka när jag läste dina inlägg. Jag ska kämpa Fatou. Är bara rädd att jag förlorar min kära man. IVF tar så otroligt mycket på förhållandet.

 2. Birsen: Okej, vad bra, det var nog lite krångel i går! 🙂 Jag förstår att det tar på förhållandet, men jag fortsätter ändå hålla tummarna och hoppas på er! Kram!

  Marra: Ja, men jag har för mig att du hållit på typ lika länge, eller nåt…? Kram!

 3. Grattis!
  Ojoj e det så länge sedan du började!!
  Jag har vart med från starten, men jag brukar inte skriva inlägg.
  Jag läser varje dag här och det är alltid så kul att gå in och titta vad du skrivit.
  Lycka till i fortsättningen
  Kram Joanna

 4. Joanna: Ja, så länge sedan var det! Jag tror knappt själv det är sant! Roligt att du varit med från starten, det verkar vara en hel del som varit det, det kryper fram lite då och då! Kram och tack för uppmuntrande kommentar!

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou ´s Nyårskrönika del: 1

 6. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou´s Nyårskrönika del: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] (Vi hade jäkligt roligt!!) Vi hade också en toppen heldag på Gröna Lund. (Bildblogg) Vi firade treårs-jubileum med min blogg. Binta vinner Swedish National Dancehall Queen 2008. Vi diskuterade rasistiska […]

 2. […] (Vi hade jäkligt roligt!!) Vi hade också en toppen heldag på Gröna Lund. (Bildblogg) Vi firade treårs-jubileum med min blogg. Binta vinner Swedish National Dancehall Queen 2008. Vi diskuterade rasistiska […]