Mina kläder bara krymper…

Det är så konstigt. I takt med att jag slutade röka för drygt ett halvår sedan, så blir mina kläder mindre och mindre. De börjar strama allt mer och förra årets sommarkläder går inte ens att få på. Jag fattar inte att min garderob börjar krympa mina kläder bara för att jag slutat röka!!

Well, jag är inte den som inte finner lösningar på problem, så det är väl inte värre än att jag får köpa en ny garderob, helt enkelt! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Mina kläder bara krymper…

 1. Haha..det där känner man ju igen! Man står som ett fån, kliar sig i huvudet o undrar hur i hela fridens namn kläderna krympt bara sådär 😉

 2. hahha mina har ju krympt på nån månad bara så jag vet hur det känns…Nu har jag inte bara slutat röka utan har blivit proppad med massa hormoner också men krymper gör dom…Inte alls bra för ekonomin…

 3. Du kan få mina kläder mina har blitt för stora…varför vet inte eg,,,,äter som vanligt och motionerar ff inget heller. Men gått ner de har jag.

 4. Kimmie: Ja, skönt att jag inte är ensam om problemet! 🙂

  Ulrika: Japp, därför är min slutsats att det måste vara garderoben! 😉

  Birsen: Nej,. fast sluta röka är bra för ekonomin, har jag märkt! 😉

  H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. af Uppsala: Lycka till med fortsatt viktnedgång!

  Agge: Oj, vilken tur du har! Tar gärna emot dina kläder! Haha… Klänningen sydde jag upp till mig själv i Gambia. Det var jag som skulle ha den på Binta ´s student, men tyvärr hade kjolen (det är en kjol under) också krymt i min garderob och sedan fick Binta syn på den… på den vägen är det! 🙂

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Vi kvinnor och våran jäkla vikt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] måste inse att det inte bara är mina kläder som krymper, utan att jag faktiskt fortsätter och fortsätter att gå upp i vikt och att det är no […]