Mabou är ute på vift…

dscn2542.JPG

Mabou (klickbar bild)

I Måndags åkte Mabou (6) med morfar till Värmland. Han hade tjatat och sett så mycket fram emot att åka och jag tycker det är fantastiskt att han kan få den möjligheten medan jag jobbar, att få komma bort från stan några veckor, vara på en trygg plats med morfar som han älskar så mycket!

Samtidigt ska jag inte sticka under stol med (vilket lustigt uttryck, förresten, vaddå sticka under stol? 😀 ) att jag redan saknar alla hans roliga kommentarer, att jag saknar hans små armar runt min hals, när han kramar så hårt och mjukt på samma gång. Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men jag saknar till och med hans mun som går i ett… aldrig en tyst och lugn stund när han är hemma.

Ändå hoppas jag förstås att han kommer att ha det riktigt toppen med morfar och att han hinner leka massor med sina Värmländska kusiner. (Om han inte pratar sönder deras stackars öron, förstås!)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Mabou är ute på vift…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.