Bloggare som berikar mitt liv.

Det finns så väldigt många bra och intressanta bloggar att läsa. Jag önsakr att tiden räckte till att läsa fler!

Här kommer små tips på vad du kan hitta i virrvarret av olika bloggar, dessa är några av mina läsare och flitiga kommenterare:

 1. Tipsar först och främst om de bloggar jag länkat till i högerspalten under ”Bloggar jag följer”.
 2. Merethes Kos og Kröll är det roligt att få läsa Norska och se fina bilder på barnen.
 3. Lallis skriver om både det ena och det andra och idag har hon skrivit ett inlägg där jag får en utmärkelse som ”en blogg som jag storgillar” Me like! 🙂
 4. Wiveca skriver också om både det ena och det andra. Följ med i hennes blogg!
 5. Hellas Hörna har en spännande följetång om Enlunda. Häng med där och kika hur något byggs upp från ingenting till något helt fantastiskt!
 6. Underbara Birsen, med sin bebiskamp som får mig att hålla tummarna tills de börjat bli helt blåa!
 7. Kimmie som är ute och reser just nu!
 8. Ulrika som skriver om sitt liv o lite annat!

Jag skulle kunna fylla spaltmeter med olika trevliga bloggar, men stannar här för denna gång! Till hela bloggvärlden: tack för att ni finns och berikar mitt liv, med ämnen jag kanske inte ens skulle komma i kontakt med annars!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Bloggare som berikar mitt liv.

 1. Men gud…Tack för de fina orden. Det är så uppskattat att få stöttning mitt upp i en behandling och i bearbetningsfasen efteråt. tack fatou…

 2. Næmmen oi. Nå ble jeg virkelig rørt. Så utrolig koselig at du nevner meg på denne måten i bloggen din. Dette var virkelig en overraskelse. Tusen tusen takk for at jeg får følge med i din blogg og ikke minst tusen tusen takk for de koselige kommentarene du legger igjen i min blogg.

  Stor stor klem fra Merethe.

 3. Ha ha, hva er det med dere søte svensker og Norge? Har vært innom flere blogger i det siste og får høre i ett sett at norsk er så fint språk osv. Hi hi, jeg som syns svensk er så søtt. Nei, deres språk er mye finere, klarere og dere uttrykker dere sterkere enn oss nordmenn. Vi er litt kjedelige og kalde i språket syns jeg he he.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.