Sommaren har bara börjat

el-choco.jpgdscn2311.JPG

Sällan har en bok och min säng känts så inbjudande som just nu…! En bok som jag för övrigt snart har läst ut, men för en gångs skull ska försöka hålla mig och skriva vad jag tyckte när jag läst den klart! (Sedan har jag två andra böcker som väntar på att öppnas av mig och även en ljudbok som väntar på att påbörjas…!)

Kan en sommar börja så mycket bättre, även om det är ett tag kvar till semester?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Sommaren har bara börjat

  1. Bøker er virkelig en berikelse for sjelen. Selv har jeg begynt å høre masse på lydbøker i det siste. Det er så utrolig avslappende og deilig å kunne legge seg på soffaen, i badekaret eller i sengen med iPoden og bare slappe av til lyden av noen som leser for deg.

    Kos deg masse med bøkene.

    Klem.

  2. Merethe: *S* Ja, jag är också tokig i ljudböcker, har just nu en vanlig bok och en ljudbok som ligger och väntar på mig, kan bara inte bestämma mig för vilken jag ska börja med! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.