En argsint intervju

I Metro idag har deras reporter Mikael Hellmyrs intervjuat den person som är ansvarig för fontänen på Sergels Torg. Jag har aldrig uppfattat en person som blivit intervjuad så ilsken. Det roliga är att reportern då verkar ”driva” lite med personen, men personen verkar inte inse ironin och blir i stället ännu argare. HÄR kan du läsa intervjun!

Om man läser kommentarerna i det hela, verkar de flesta kommentarer luta åt att bli arga på reportern. Är det bara jag som ser det komiska i det hela?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”En argsint intervju

 1. Hahaha…
  I kommentarerna kan man läsa att det finns gott om dumma reportrar…

  Ã…h, ja just det, det finns tydligen en och annan
  fontänansvarig på Parkförvaltningen som passar in i samma kategori!

  Packa badkläderna Fatou, så tar vi oss ett dopp!

  Varför Fontana di Trevi när det finns Sergels Torg?

  Låt oss leva La Dolce Vita!

  Kramis

  KalmarLinda

 2. Linda: Vad roligt att det inte bara var jag som såg det roliga i det hela! Jag tror aldrig jag läst en så arg intervju! Ja, klart vi ska bada! Haha… Kram! 😉

  annah: Roligt att du gillar bloggen! Ja, jag försöker blanda ämnen så mycket jag kan, så man slipper upprepa sig så mycket! Jag satsar på att man alltid ska känna sig lite överraskad över vilka ämnen man kan finna i min blogg! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.