Omväxling förnöjer.

Jag har bestämt mig för att bara ha en veckas semester denna sommar, då jag hoppas på att kunna resa till värmen i vinter (den som lever får se om pengarna räcker). Men i stället för att gå och trampa i gamla fotspår, ska jag få ta över andra tjänster under sommaren. Det känns toppen. Inte för att jag vantrivs med den tjänst jag annars har, men det känns skönt att få möjlighet att göra något helt annat under sommaren, när jag ändå ska jobba, i stället för att trampa på i samma fotspår som jag gör resten av året.

Ombyte förnöjer.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.