Jag städstrejkar!

januari08-065.jpg

Så här känner jag mig ibland. Eller i alla fall känner jag mig som en som borde ha tusen små armar och ben. Man dras än åt det ena hållet och än åt det andra. Det ska tvättas, städas, diskas, plockas saker… Lite bättre är det nu när Mabou är i Värmland med morfar och jag strejkar.

Nej, jag strejkar kanske inte, men jag har en antistäd-demonstration just nu. När jag jobbar hela dagen får Jai (17) och Isa (15) sköta ”markservicen”. Det är ju trots allt bara dom som är hemma nu och därmed de enda som stökar ner! Dessutom har de inte hittat några sommarjobb…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Jag städstrejkar!

  1. Soulsister: Japp, ibland måste man styra upp saker och ting utan att nödvändigtvis vara den som GÖR allt! Kram och hoppas du får en fin midsommar själv! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.