Midsommartips

Mina bästa Midsommartips till föräldrar lämnar jag HÄR! (Klickbar länk) Jag skriver ju lite då och då på den nya sidan Vi singelföräldrar, så där hoppas jag att ni kikar in ibland! 😉

Vad jag själv ska göra i midsommar? Eftersom jag är ledig endast på själva midsommarafton, Mabou är bortrest och endast med Jai och Isa hemma, så har vi bestämt att bara hitta på något mysigt tillsammans i morgon och resten av dagen ta det lugnt!

midsommar.gif

En riktigt GLAD MIDSOMMAR önskar jag er alla!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Midsommartips

  1. Jag gillar dina midsommartips! Finns ju ingen anledning att stressa upp sig i onödan! Det där med alkoholen håller jag verkligen med om. Dessvärre är det nog rätt många barn som har det jobbigt ikväll…

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Midsommartips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] året skrev jag ibland små tips och krönikor på en sida som hette Vi Singelföräldrar. Nu är sidan nedlagd och mina krönikor borta, men jag fann dem i min dator! Jag ser att många […]