Black & White (när restauranger serverar mina barn på tallrik)

dscn3548.JPGdscn3559.JPGdscn3582.JPG

(Jag, Jai och Isa, klickbara bilder)

Eftersom jag, Jai (17) och Isa (snart 15) hade bestämt oss för att hoppa över midsommarfirandet, så bestämde vi oss för att käka något gott på Kvarterskrogen i stället. Det blev en Black & White till mig (fatta att nästan äta upp sina egna barn…!) en plankstek till Isatou och en Lövbiff till Jai!

Nåja, vi blev nöjda och glada. Isa särskilt glad eftersom en av hennes bästa vänner kom hem från Turkiet i dag. Hon hann knappt käka upp, innan hon var på språng igen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Black & White (när restauranger serverar mina barn på tallrik)

 1. Tack för dom fina orden på min blogg om Lindas sång *stolt mamma*

  Jag och dottern va och åt black&white igår, mums mums.

  Önskar dig också en trevlig midsommar.

  🙂

 2. Hehe jo så är det ju. 🙂 Jag hade gärna haft sällskap, till och med min pojkvän som jobbar får midsommarmiddag tillsammans med kollegorna under en timme nu.. Hehe 🙂 Men men, det är ju värre om man skulle sitta ensam vid nån störr högtid, som jul.

  Ha en bra kväll!

 3. ~Maria~: Den var verkligen vacker. Både sången och din dotters röst! 🙂 Black & White är toppen! 😉

  Sarah: Ja, det är ju inte så kul! Försök glömma att det är midsommar och låtsas som det är en helt vanlig dag och att du njuter av ensamheten! Kram!

 4. Låter som ni haft en lika lugn och fridfull midsommarafton som jag och ungarna.
  Ha en fortsatt bra helg, nu ska jag kika in på ”Vi singelföräldrar” verkar vara nåt för mig!!

 5. Daniel: Ja, vi har det helt okej, förutom att jag jobbar i helgen. Mindre kul, men, men a woman ´s got to do what a woman ´s got to do! 🙂

  Annica: Skönt att ni haft det bra! Ja, kolla gärna vi singelföräldrar. Där finns mycket läsbart! Kram!

  Lallis: Javisst! Den var helt okej! Kram!

 6. Pingback: Tonårsmorsa » Black & White

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Det spelar ingen roll vilken färg man får, men jag förstår att familjen är förvånade, då det visst är mycket ovanligt att detta händer. Själv är jag glad så länge det inte är mina barn de serverar, när jag beställer Black & W… […]