Några ord av Kärlek

dscn3605.JPG

Jai 17, klickbar bild

Ibland räcker det med ett ögonkast. En blick. På något av mina fyra barn, för att hjärtat ska fyllas med kärlek så starkt att jag riskerar sprängas i bitar. En kärlek jag inte visste kunde vara så stark, innan jag fick barn.

Styrka

Kärlek

Tillit

Överväldigad

Stolthet

Ömhet

Oro

Värme

Tacksamhet

Lycka

Det är en ynnest att få vara förälder! Tack!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Några ord av Kärlek

  1. är att älska sin partner…Har fått reda på att mi fru haft en förhållande med sin chef på jobbet ganska oskyldigt med kyssar och kanske lite mer….kände på mig att nåt var påG men väntade tills hon själv berätta om det och efter 5, 6 månader då bestämde mig att konfrontera henne och hon stor grät och berättade allt. gissa hur Jag kände mig… värst av allt var rädslan att på ground av chefens känslor till min fru skulle Jag bli tvungen av samhället att bara spenderar hälften så mycke tid med min 2 pöjkar… Geeeeeeeee hur orätvis men detta kan hända vem som helst inte för att du gör nåt fel bara för at en utomstående får känslor för en mäniska som är redan involverad i en forhålande.. hur som helst det hela blev en väcker klocla och det känns att det hela stärkte våran relation fasr det är tidigt o säga att allt är över. Min läxa var att oavsett om Jag har de absolut starkaste kärleken till mina barn som nån mäniska kan möjligen ha m vi inte jobbar på våran förhållande då betyde att vi inte har lärt oss vad som behövs för att skydda den enorma, fina underbara kärleken vid liv….älska dina barn med hela er och för gud skull glöm inte partnern…

  2. Pingback: Om Bloggkommentarer och #wordness

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] skrevs till DETTA […]