Fel Mailadress!

Tack till er som röstat på mig i Expressens tävling, sommarkrönikör. Tyvärr uppgav jag fel mailadress i det tidigare inlägget. Det ska vara kandidat23@expressen.se Inget annat. HÄR är mitt bidrag och de andra bidragen idag finns länkade på samma sida!

Det går att rösta någon dag till, så jag blir VARMT tacksam för de röster jag får!! Om du vill rösta på mig så mailar du alltså kandidat23@expressen.se och skriver sedan en kort (eller lång) motivering till varför! Skriv också att du röstar på kandidat 23.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Fel Mailadress!

 1. HAHA
  Jag tyckte att det var lite märkligt med en gmailadress så jag gick in på expressen och röstade via länken till rätt mailadress därifrån.
  Så det är i alla fall lugnt med min röst.
  😉

 2. Haha, du e rolig du! Eftersom jag maken har g-mail tyckte jag det var lite strange att expressen skulle ha de…så jag röstade faktiskt via deras hemsida efter att ha garvat som f-n efter din krönika! Shit va bra!
  Som fd fotbollstös med en pappa som farit runt på varje fotbollsplan i hela detta avlånga land under 10 års tid, skrattade jag gott och igenkännande åt varje ord du skrev! Tack för gårdagens bästa skratt!

  Har även mailat mina vänner och tipsat om din krönika och bett dem rösta!

  KRAM

 3. Soulsister: Haha… Det är tur att någon har ögonen med sig, när jag själv inte har det och kanske framför allt har HUVUDET med sig! 😉 Tusen tack för att du sprider möjligheten att kunna rösta på min krönika! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.