Han håller mitt hjärta i sin lilla hand.

dscn2540.JPG

Mabou (Klickbar bild)

Tre dagar kvar. Tre dagar till min lilla Mabou kommer hem. Min lilla, stora sexåring. Som snart ska börja skolan. Som har en glugg mellan framtänderna. Min lilla söta prins.

Jag saknar honom så mycket. Inget är sig likt utan min lilla kille. Nu har jag jobbat hela helgen, men ska vara ledig i två dagar nu. Då ska jag samla krafter. Och vila. Skriva och ta det lugnt. Göra allt det som är svårt att göra med en liten energifylld sexåring. En sexåring som snart ska börja skolan. En sexåring som håller mitt hjärta i sin lilla hand!

P.S. Du vet väl att det fortfarande går att RÖSTA PÃ… MIG?!! (Tusen tack på förhand!)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Han håller mitt hjärta i sin lilla hand.

  1. Min 5 ½ åring åker till Polen imorgon med mormor o morfar och ska vara borta i nästan 2 veckor. Första gången vi e ifrån varandra så länge. Jag vet inte hur JAG ska klara det….han bara längtar jag jag bara suckar…..

  2. Annica: Ja, jag saknar honom verkligen nu efter nästan 2 ½ veckor! TACK för att du vill rösta på mig! 🙂

    Daniel: Ja, jag längtar massor! 🙂

    Soulsister: Det är lugnt och skönt, samtidigt som man saknar och längtar massor! Hoppas du står ut! 😉 Nämen, närmen… har du skrivit ett helt inlägg om mig?!! TUSEN TACK!! 🙂

    Maria: Trevligt med en ny besökare! Kram och välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.