Sommarkrönikör-Rösta gärna!

Just nu pågår en kröniker-tävling på Expressen där man söker en sommarkrönikör. I det första skedet skulle intresserade skicka in en krönika. I det läget skickades tydligen in nära 750 bidrag. Av dessa 750 utsågs 30 stycken till delfinalister. Det är här jag kommer in. Jag är alltså en av de 750 som gått vidare bland de 30 delfinalisterna!! (Yippie!)

Varje dag i sex dagar kommer fem krönikor att publiceras per dag. Av dessa fem om dagen ska läsarna rösta fram den krönika varje dag som de tycker bäst om. Till slut kommer det alltså att bli sex finalister kvar och där (om jag fattat det hela rätt) så kommer en jury att rösta fram det vinnande bidraget!

Nåja, jag är väldigt nöjd med att ha kommit fram till första finalen och skulle vara ännu gladare om jag kommer med i den andra finalen också! OM ni gillar min krönika bäst, du kan läsa den HÄR och de andra bidragen för dagen finns länkade på samma sida, så rösta gärna.

Så här röstar du (om du vill rösta på min krönika): maila och tala om vilken som är din favorit på kandidat23@expressen.se och motivera varför.

Om du inte gillar min krönika, så ska du naturligtvis inte rösta på mig, men gillar du den bäst, så skulle jag bli VÄLDIGT glad om man vill rösta på den också! Kram!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

18 svar på ”Sommarkrönikör-Rösta gärna!

 1. Hej,
  sådär nu har jag lagt min röst på dig 😉
  Gillade krönikan som de mesta du skriver,
  skönt med Jordnära saker ibland, om du hänger med.

  Hoppas du haft en fin midsommar.
  *kram*

 2. Kimmie: Varmt tack!! Det känns toppen att få några röster!! Ja, jag är i slutet av Sjöjungfrun nu och det är så spännande att jag somnar med boken i handen och vaknar av att den slår mig på näsan…! 😉 Kram!

 3. Det är tur du har mig som är uppmärksam på att du skrivit fel mailadress. Hoppas nu att människor röstat på kandidat23@expressen.se och INGEN annan mailadress för då får de göra om.

  Jag lämnade iaf. mitt bidrag till RÄTT adress. Glöm inte att också i mailet uppge att det gäller kandidat23

 4. Underbart skrivet! Mycket underhållande och roligt!
  Min röst går till den som jag tycker bör vinna alltihop; Fatou!

  Många pussar!!!

 5. Hej!

  Hoppas det går bra för dig. Jag tyckte din krönika var jättebra. Min egen krönika fanns med som nummer 7 för några dagar sedan, men jag har inte hört något sedan dess. Vilket antagligen är ett dåligt tecken. De har väl intervjuat den dagens segrare, men väntar av någon anledning med att publicera artikeln. Hittills är det bara första dagens vinnare som har publicerats. Har du hört nåt?

 6. Robert: Tack! Nej, jag har inte hört något alls. Ã… andra sidan publicerades ju min krönika först igår… Men jag tror inte jag kommer att vinna alls, men det var roligt att komma så långt i alla fall. En av 30 från 750 stycken är ju inte fy skam! 🙂 Kram och lycka till!

 7. Expressen har fortfarande inte publicerat delfinalsvinnarna. Du borde ha gått vidare, så bra som din krönika var. Har du hört nåt än…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.