De som ska ta över världen

dscf2650.JPG

Binta(19), Jai(17) och Isa(snart 15) klickbar bild

Det finns inget som fyller oss med så mycket kärlek, som våra barn. Det finns inget som gör oss så förtvivlade, som när våra barn far illa. Det finns ingen kärlek som är så förutsättningslös, som den kärlek vi känner för våra barn. Det finns inget som gör oss beredda att uppoffra oss så mycket, som våra barns behov. Men det finns heller inget som gör oss så oerhört sårbara, som våra barn. Länge leve våra barn, vårt framtidshopp och vår tro på de som blir nästa generation som ska ta över världen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”De som ska ta över världen

 1. Dina barn är så vackra, en sak som syns tydligt på detta fotot är hur olika de är! Binta är lik dig, Isa var väl lik sin pappa eller farbror eller hur det var. Vem är Jai lik?

 2. Kimmie: Vad roligt att du ser att Binta är så lik mig, för det är hon verkligen, men det tar oftast ett tag innan folk ser det, för man blir lite förvirrad då vi har olika färger! Ja, Isa är kopia av sin farbror och pappa… Jai börjar bli allt mer lik mig, men har varit lik sin pappa. Men Jai har ett litet eget utseende för i ögonen har hon något asiatiskt, som vi inte har en aning om vad det kommer ifrån. När hon var liten, på vintern trodde alla hon var adopterad från något asiatiskt land. Men hon har sin pappas helt perfekta läppar och något runt ögonen är likt mig… Kram!

  Alvida: 😀

 3. Halleluja säger jag bara.
  Så träffande och rörande, jag håller helt och hållet med dig.
  Att så mycket kärlek kan få plats i en kropp som den kärlek man har till sina barn är ofattbart.
  kram Steffie

 4. Ja det är både fantastiskt och skrämmande på en gång! Man pendlar mellan lycka och rädsla hela tiden! Och däremellan en faslig massa tjat känns det som…

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Vissa saker ska vi nog inte förstå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] De som ska ta över världen […]